هزینه راه اندازی رستوران

به صفحه اصلی و تخصصی مشاوره و راه اندازی رستوران در مجموعه بیک صنعت خوش آمدید! بیک صنعت با بیش از ۲ دهه سابقه در زمینه مشاوره و راه اندازی پروژه‌‌های صنایع غذایی، جزو مجموعه‌های نام آشنا در این زمینه محسوب می‌شود .

راه اندازی رستوران لوکس همان قدر که می‌تواند ساده به نظر برسد، چنانچه با تحلیل، برنامه ریزی و اجرای درست جلو نرفته باشید، می‌تواند شما را با مشکلات متعددی مواجه کند. فارغ از اینکه شما قصد راه اندازی چه نوع رستورانی را دارید، باید به این نکته توجه داشته باشید که هزینه راه اندازی رستوران کوچک با یک رستوران بزرگ و یا راه اندازی رستوران سنتی با مدرن، تفاوت چندانی ندارند. به بیان دیگر شرایط تاسیس رستوران دستورالعمل واحدی را دنبال می‌کند و تنها در هزینه‌ها و مراحل تاسیس رستوران، برخی نکات اضافه می‌شوند. در ادامه تعدادی از نکات مهم در مدیریت هزینه راه اندازی رستوران لوکس، که کارشناسان مجموعه بیک صنعت به آن توجه می‌کنند، را به شما معرفی می‌کنیم.

 

 

  ۱. بیزنس پلن و دیگر هیچ

مانند هر کسب و کار دیگری برای راه اندازی رستوران، شما به یک طرح جامع کسب و کار ( بیزنس پلن) نیاز دارید؛ کار رستوران نیاز به برنامه ریزی دقیق و توجه بی‌پایان به جزئیات دارد و عدم تدوین این برنامه‌ها به صورت مکتوب، به طور قطع کسب و کار شما را دچار مشکل می‌کند.

  ۲. انتخاب نوع رستوران

قدم اول در پی بردن به هزینه راه اندازی رستوران، انتخاب نوع رستوران یا کانسپت غذای مورد علاقه و توجه شماست؛ توجه به نکات مثبت و منفی هر کانسپت با توجه به نوع محیط آن، بازدید از نمونه‌های موفق هر کانسپت، توجه به میزان سرمایه گذاری هر ایده، نیاز به نیروی انسانی ماهر و تحلیل و بررسی رقبا، از جمله مواردی است که در انتخاب کانسپت می‌تواند مهم باشد.

ممکن است شما جزو آن دسته از مدیرانی باشید که تمایل دارید اقدام به راه ‌اندازی رستوران سنتی کنید و یا اینکه شاید بخواهید نمایندگی یکی از برندهای معروف را برعهده بگیرید و یا حتی شاید تمایل به راه اندازی کافه رستوران داشته باشید؛ کارشناسان ما در مجموعه بیک صنعت ابتدا بررسی می‌کنند که شما تصمیم به راه‌اندازی چه نوع رستورانی دارید؛ سپس بعد از مشخص کردن نوع رستوران، تصمیم می‌گیریم که چه نوع برنامه‌ریزی برای راه اندازی رستوران شما مناسب است؛ چراکه استراتژی هر کدام از یکدیگر کاملا متفاوت هستند.

  ۳. انتخاب محل مناسب برای راه اندازی رستورانlocation

 

بدون شک انتخاب محلی که می‌خواهید در آن مراحل راه اندازی رستوران را آغاز کنید، بسیار مهم است؛ بنابراین توجه به نکاتی مانند تراکم جمعیت، ترکیب جمعیتی، سطح درآمدی ساکنین منطقه و متناسب بودن آن با نوع رستوران و منو، دسترسی و جای پارک رستوران و …. از جمله مواردی هستند که باید بدان دقت شود.

 

  ۴. نام و لوگوی رستوران

نام و لوگوی رستوران به نوعی اولین ویترین رستوران شما محسوب می‌شود؛ درواقع با کمک گرفتن از دانش برندینگ، لوگو و برند انتخابی باید تصویر درستی از رستوران شما را برای مشتریان به تصویر بکشد تا اثر ویژه‌ای در ذهن مشتریان باقی بماند.

  ۵. برآورد مالی هزینه راه اندازی رستوران

برآورد هزینه‌های راه اندازی رستوران نقش پررنگی در کسب موفقیت کسب و کار شما دارد؛ شما به عنوان سرمایه گذار باید براساس اولویت‌بندی صحیح، تعیین کنید که چه اقداماتی باید انجام شود و برحسب برنامه‌ریزی دقیق از صرف هزینه‌های اضافی جلوگیری کنید؛ همان طور که اشاره خواهد شد. هزینه راه اندازی رستوران در اغلب موارد کمی بیشتر از سطح انتظار شما خواهد بود که با مدیریت و دریافت مشاوره هدفمند و درست، می‌توان از به وجود آمدن هزینه های جانبی جلوگیری کرد.

همانطور که در ابتدا بیان کردیم، برخی نکات در مراحل تاسیس یا راه اندازی رستوران وجود دارند، که با توجه به نوع، اندازه و شرایط رستوران‌ها، با هم متفاوت هستند. هزینه راه اندازی کافه رستوران شامل موارد زیر است:

  • هزینه اجاره یا خرید محل رستوران؛
  • حقوق پرسنل رستوران؛
  • هزینه تهیه مواد اولیه ؛
  • هزینه دکوراسیون رستوران؛
  • هزینه تجهیزات مورد نیازآشپزخانه رستوران؛
  • هزینه‌های جاری و عملیاتی رستوران مانند هزینه آب، برق، گاز و …؛
  • هزینه مارکتینگ؛
  • و ….

نکته مهم در برآورد هزینه راه اندازی رستوران، تعیین میزان سرمایه موردنیاز برای تاسیس رستوران است؛ طبیعتا چون در شروع کار میزان فروش کم و هزینه‌ها بالاست، شما باید سرمایه لازم را پیش از شروع کار تهیه کنید؛ به عبارتی دیگر باید این میزان از وجه نقد را قبل از شروع پروژه در اختیار داشته باشید.

یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه کنید تفاوت برخی هزینه‌ها، با توجه به نوع رستوران است. برای مثال هزینه راه اندازی رستوران سنتی و مدرن در مواردی همچون: هزینه دکوراسیون، هزینه تهیه مواد اولیه و هزینه اجاره محل باهم متفاوت هستند. رستوران‌های سنتی که بیشتر سبک و سیاق سفره‌خانه دارند، دکوراسیون متفاوتی نیاز دارند. یه نحوی که شما به جای تهیه میز و صندلی برای این سبک از رستوران‌ها، باید از تخت و پشتی‌های سنتی برای دکوراسیون رستوران خود استفاده کنید.

یکی دیگر از  مواردی هم که باید به آن توجه داشته باشید اندازه رستورانی است که قصد راه اندازی آن را دارید. از این منظر، رستوران‌ها را به طور کلی می‌توان به دو دسته رستوران بزرگ و رستوران کوچک دسته‌بندی کرد. هزینه راه اندازی رستوران کوچک، تفاوت‌های قابل توجهی با رستوران بزرگ دارد. در این بخش نیز، تفاوت‌ها را می‌توان در نیاز به مواد اولیه، هزینه محل رستوران، دکوراسیون و تجهیزات مورد نیاز مشاهده کرد. البته باید توجه داشت که رستوران‌های کوچک به جهت استفاده از تجهیزات کمتر و کوچک‌تر، پایین‌تر بودن هزینه محل رستوران به علت کوچک‌تر بودن و … امکان پاسخگویی به تعداد مشتریان زیادی را ندارند و مقدار درآمدی که کسب می‌کنند ممکن است کمتر از رستوران‌های بزرگ باشد.

  ۶. برنامه بازاریابی رستوران marketing plan

بازاریابی و جذب مشتریان باید به صورت صحیحی انجام شود تا بهترین نتیجه را در این بازار رقابتی از آن خود کنید؛ در واقع طرح ریزی یک برنامه اجرایی برای کلیه فعالیت‌های بازاریابی رستوران باید موارد ذیل را به طور کامل پوشش دهد:

۱. تعیین و تخصیص بودجه بازاریابی رستوران؛

۲. تهیه برنامه برندینگ رستوران شامل هویت بصری رستوران، طراحی کلیه المان‌های رستوران بر اساس انتقال پیام واحد و مواردی از این قبیل؛

۳. راه اندازی وب سایت و صفحات مجازی رستوران؛

۴. ثبت نام و استفاده از بستر اپلیکیشن‌ها و سایت‌های حوزه صنعت غذا؛

۵. برنامه ریزی soft and grand openings؛

۶. طراحی کمپین‌های معرفی رستوران، برگزاری ایونت‌ها.

 

 

  ۷. انتخاب منوی رستوران

این مرحله از کار معمولا در طی جلساتی بین سرمایه گذار و مشاور، همراه با در نظر گرفتن تمامی موارد مرتبط با مهندسی منو، قیمت گذاری و بازار هدف انتخاب شده، صورت می‌پذیرد. کارشناسان و مشاوران مجموعه بیک صنعت همچنین با درنظر گرفتن سنتی یا مدرن بودن رستوران، در انتخاب و تهیه منوی رستوران، شمارا همراهی می‌کنند. بدیهی است که برای راه اندازی رستوران سنتی باید منوی متفاوتی درنظر گرفت که در آن غذاهای سنتی و اصیل ایرانی سرو شوند.

 

 

 

 ۸. استخدام پرسنل رستوران

انتخاب پرسنلی متخصص در رستوران یکی از اقدامت بسیار مهمی است که باید با دقت انجام شود و به عقیده بسیاری از دست اندرکاران این صنعت، سخت‌ترین قسمت کار رستوران داری استخدام پرسنل متخصص است.

درواقع جذب نیروی انسانی متخصص و کاربلد کارآسانی نیست؛ در این راستا بیک صنعت با تکیه بر سال‌ها تلاش و تجربه در زمینه آموزش در بستر آموزشگاه تخصصی خود به نام بیک آکادمی، اقدام به معرفی نیروی کار ماهر به سرمایه گذاران نموده و در صورت نیاز سرمایه گذاران، آموزش نیروهای رستوران را نیز به عهده می‌گیرد.

 

  ۹. اخذ مجوزهای موردنیاز راه اندازی رستوران

یکی از پیش‌نیازهای اصلی برای راه اندازی کافه رستوران اخذ مجوزهای موردنیاز است. مجوزهای لازم برای تاسیس رستوران عبارت‌اند از:

  • کسب مجوز نام برند رستوران؛
  • اخذ پروانه کسب؛
  • کسب مجوز مبنی بر سلامت پرسنل رستوران؛
  • کسب مجوز بهداشت رستوران؛
  • و …

  ۱۰. طراحی تخصصی آشپزخانه و دکوراسیون رستوران

در این مرحله بسیار مهم شما باید با یک تیم مشاور متخصص مشورت کنید تا براساس نیاز خاص مجموعه شما، کانسپت، فضای آشپزخانه، فضای سالن، ظرفیت مورد نیاز تولید آشپزخانه، طرح چیدمان ماشین آلات و لوازم پیشنهادی برای داخل آشپزخانه را به شما اعلام کنند.

درواقع راه اندازی رستوران لوکس بدون بهره‌مندی از مشاوره‌های شرکت های راه اندازی رستوران امکان‌پذیر نیست؛ چراکه راه اندازی رستوران یکی از بخش‌های پردرآمد صنعت غذا است که برای راه‌اندازی آن نیاز به برنامه‌ریزی بسیار دقیقی وجود دارد؛ علاوه‌بر آن جزو مشاغل بسیار مهم و حساس نیز به حساب می‌آید؛ از این رو باید یک مجموعه باتجربه همچون بیک صنعت شما را برای راه اندازی کافه رستوران راهنمایی کند تا در کنار حفظ سرمایه، سودآوری قابل توجهی را نیز به دست آورید.

 

Bakesanatهمراهی مجموعه بیک صنعت در راه اندازی رستوران

 

مجموعه بیک صنعت در کنار تیمی متشکل از کارشناسان ماهر و باتجربه، همه چیز در مورد راه اندازی رستوران را در اختیار شما قرار می‌دهد تا با کسب موفقیت‌های روزافزون به اهداف تجاری خود دست پیدا کنید؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم همین حالا با مشاورین مجموعه ما در بیک صنعت تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

 

نمونه‌ای از همراهی مجموعه بیک صنعت در راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران کوچک

مشاوره رایگان بیک صنعت
0/5 (0 Reviews)