هزینه راه اندازی آبمیوه فروشی چقدر است
مقاله ها

اشنایی با مراحل راه اندازی آبمیوه فروشی

نوشیدنی‌های طبیعی به ویژه آبمیوه‌های تازه در سبد غذایی روزانه مردم جایگاه ویژه‌ای دارند؛ علی‌الخصوص در حال حاضر که گرایش مردم به سبک زندگی سالم، تغذیه طبیعی و مصرف مواد غذایی بدون مواد نگهدارنده رشد چشمگیری داشته است. این موضوع باعث شده تا راه اندازی آبمیوه فروشی در بین کارآفرین‌ها مورد توجه قرار گیرد. کسب‌وکارهای مذکور در کنار جذابیت بصری که دارند، با مدیریت صحیح می‌توانند یک منبع درآمد عالی باشند. اگر علاقه‌مندید که در رابطه با درآمد آبمیوه فروشی و نحوه راه‌اندازی این کسب‌وکار اطلاعات بیشتری کسب نمایید، در ادامه این مقاله با بیک صنعت همراه باشید.

فهرست محتوا

مشاوره تلفنی

مراحل راه اندازی آبمیوه فروشی

شناخت درست مسیر و طی کردن آن به شیوه‌ای اصولی، کلید موفقیت در هر کسب‌وکاری است. در ادامه، با مراحل راه اندازی آبمیوه فروشی آشنا خواهیم شد:

۱. تحلیل بازار و شناسایی فرصت‌ها

قبل از هر اقدامی باید بازار هدف را شناسایی کنید؛ آیا منطقه مورد نظر شما نیاز به یک آبمیوه فروشی جدید دارد یا خیر؟ مخاطبان هدف شما چه گروهی از افراد هستند؟ با بررسی رفتار مصرف‌کننده، ساعات پر رفت‌وآمد و رقبای خود می‌توانید تصمیم‌گیری بهتری داشته باشید.

۲. انتخاب موقعیت مکانی مناسب

آن دسته از آبمیوه‌فروشی‌هایی که به مراکز آموزشی، باشگاه‌های ورزشی، بیمارستان‌ها، ادارات یا مراکز خرید نزدیک‌تر هستند، به تبع مشتریان بیشتری هم جذب خواهند کرد.

۳. دریافت مجوزهای قانونی

برای شروع فعالیت خود، باید از اتحادیه آبمیوه‌فروشان، اداره بهداشت و شهرداری مجوزهای مورد نیاز را دریافت نمایید. مجوزهای مذکور شامل گواهی سلامت، تأییدیه بهداشت محیط، مجوز صنعتی و سایر مجوزهای مرتبط با تهیه و فروش مواد خوراکی می‌شوند.

درآمد آبمیوه فروشی چقدر است

۴. طراحی داخلی و ویترین فروشگاه

دکوراسیون داخلی در جذب مشتری نقش مهمی را ایفا می‌کند. با استفاده از رنگ‌های روشن، نورپردازی مناسب، نمایش زیبای میو‌ه‌ها و استفاده از ویترین‌های شیشه‌ای می‌توانید ظاهر فروشگاه خود را حرفه‌ای‌تر کنید.

۵. طراحی منوی متنوع و جذاب

پیشنهاد می‌شود در منوی آبمیوه فروشی انواع آبمیوه‌های طبیعی، معجون‌های مقوی، اسموتی، نوشیدنی‌های ترکیبی، شربت‎‌های سنتی، شیرموز و… را ارائه دهید. علاوه بر این، وجود منوی فصلی و آیتم‌هایی که با استفاده از میوه‌های تازه‌ی یک فصل خاص تهیه می‌شوند نیز می‌تواند مشتریان بیشتری جذب نماید.

۶. تهیه تجهیزات آبمیوه فروشی

تجهیزات آبمیوه فروشی درجه یک نه تنها باعث می‌شود که بتوانید آیتم‌‌های موجود در منو را سریع‌تر آماده کنید، بلکه روی کیفیت آبمیوه‌ها نیز تأثیر مستقیم دارد.

۷. جذب و آموزش نیروی کار

کارکنان مغازه آبمیوه فروشی باید آموزش‌دیده، سریع و در عین حال خوش‌برخورد و پایبند به اصول بهداشتی باشند. علاوه بر این، پرسنل آبمیوه فروشی باید نحوه کار با دستگاه‌ها، تزئین نوشیدنی‌ها و خلق طعم‌های جدید را یاد بگیرند.

۸. بازاریابی و تبلیغات

برای این که بتوانید مشتریان بیشتری جذب نمایید و شاهد افزایش درآمد آبمیوه فروشی باشید، نباید تبلیغات را از یاد ببرید. تبلیغات محلی، طراحی لوگو و بسته‌بندی اختصاصی، حضور در شبکه‌های اجتماعی و… از جمله روش‌های موثر تبلیغاتی محسوب می‌شوند.

مراحل راه اندازی بستنی فروشی

برای راه اندازی آبمیوه فروشی باید مراحل اصولی این کار را به ترتیب انجام دهید: ۱. تحلیل بازار و شناسایی فرصت‌ها ۲. انتخاب موقعیت مکانی مناسب ۳. دریافت مجوزهای قانونی ۴. طراحی داخلی و ویترین فروشگاه ۵. طراحی منوی متنوع و جذاب ۶. تهیه تجهیزات آبمیوه فروشی ۷. جذب و آموزش نیروی کار ۸. بازاریابی و تبلیغات.

هزینه راه اندازی آبمیوه فروشی

عوامل متعددی می‌توانند روی هزینه راه اندازی آبمیوه فروشی موثر باشند؛ از جمله مهم‌ترین عوامل می‌توان به موقعیت مکانی اشاره داشت. خرید یا اجاره ملک، میزان تجهیزات مورد نیاز در دکوراسیون، هزینه تجهیزات صنعتی، هزینه‌های مرتبط به تبلیغات، اخذ مجوزها، دستمزد کارکنان و همچنین تهیه مواد اولیه بخشی از هزینه‌های راه‌اندازی این کسب‌وکار محسوب می‌شوند.

علاوه بر این، برخی از هزینه‌ها به صورت ماهانه یا فصلی تکرار خواهند شد که شامل هزینه برق، آب، بسته‌بندی، مالیات و… هستند. اگر یک برنامه مالی درست داشته باشید و هزینه‌ها را به طور منطقی برآورد کنید، مسیر راه اندازی آبمیوه فروشی برای شما واضح‌تر خواهد شد و به تبع احتمال موفقیت نیز بیشتر می‌شود.

درآمد آبمیوه فروشی

درآمد آبمیوه فروشی نیز همچون هزینه‌ها وابسته به فاکتورهای گوناگونی است. موقعیت جغرافیایی، تنوع آیتم‌های منو، توان بازاریابی و همچنین کیفیت آبمیوه‌ها و دسرها به طور مستقیم روی درآمد این کسب‌وکار تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، اگر مغازه‌ی شما در مناطق پر تردد یا شهرهای بزرگ باشد و نوشیدنی‌های تازه و خوش‌طعم با قیمت مناسب عرضه کنید، طبیعتاً شاهد بازدهی بالایی خواهید بود. درآمد آبمیوه فروشی به صورت روزانه یا ماهانه می‌تواند در اثر افزایش مشتریان وفادار و ارائه نوشیدنی‌هایی خلاقانه با طعم‌های جدید یا ارائه سرویس ارسال نوشیدنی به محل تا حد چشمگیری افزایش پیدا کند. توصیه می‌شود در کنار رعایت تمامی این موارد هرگز رفتار حرفه‌ای را با مشتری فراموش نکنید؛ چرا که حفظ کیفیت در کنار رفتار حرفه‌ای می‌تواند منجر به تکرار خرید شود.

هزینه راه اندازی آبمیوه فروشی

تجهیزات آبمیوه فروشی

تجهیزات آبمیوه فروشی از جمله مهم‌ترین مواردی هستند که باید در فرایند راه‌اندازی این کسب‌وکار مد نظر قرار گیرند. در ادامه با برخی از مهم‌ترین تجهیزات آشنا خواهیم شد:

  • دستگاه‌های آبمیوه‌گیری
  • یخچال صنعتی
  • مخلوط‌کن صنعتی
  • یخ‌ساز
  • شیکر
  • دستگاه بستنی‌ساز
  • سینک صنعتی
  • قفسه بندی صنعتی
  • میز کار استیل

۱. دستگاه‌های آبمیوه‌گیری

این دستگاه‌ها باید توانایی کار مداوم را داشته باشند و بتوان از آن‌ها برای آبگیری میوه‌های مختلف نظیر پرتقال، سیب، هویج و انار بهره برد. مدل‌های صنعتی دارای قابلیت جداسازی تفاله و سرعت بالا هستند و به راحتی می‌توانید آن‌ها را شست‌وشو دهید.

۲. یخچال صنعتی

نگهداری میوه در دمای مناسب سبب حفظ تازگی می‌شود. متناسب با فضای خود می‌توانید از یخچال صنعتی ایستاده، ویترینی یا زیرکانتری استفاده نمایید. برای استعلام قیمت یخچال صنعتی با مصرف بهینه می‌توانید از محصولات موجود در وب سایت بیک صنعت دیدن نمائید.

۳. مخلوط‌کن صنعتی

مخلوط‌کن صنعتی برای تهیه انواع اسموتی و نوشیدنی‌های ترکیبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۴. یخ‌ساز

دستگاه یخ ساز صنعتی توانایی تولید یخ در حجم بالا به صورت اتوماتیک را دارند؛ به همین علت با استفاده از آن‌ها در زمان صرفه‌جویی و همچنین بهداشت نیز حفظ می‌شود. هیچ‌کس تمایل ندارد در یک روز گرم تابستانی که بیشتر از هر زمان دیگری به یک موهیتوی خنک نیاز دارد، نوشیدنی خود را بدون یخ بنوشد! بنابراین، وجود یخ‌ساز در آبمیوه فروشی ضروری است.

راه اندازی آبمیوه فروشی

۵. شیکر

شیکرهای صنعتی برای ترکیب مواد مختلف نظیر شیر، بستنی، میوه و مکمل‌های انرژی‌زا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۶. دستگاه بستنی‌ساز

در بسیاری از آبمیوه‌فروشی‌ها آیتم‌هایی را می‌بینیم که شامل بستنی نیز می‌شوند. اگر شما هم قصد دارید به منوی آبمیوه‌ فروشی خود تنوع بیشتری بدهید و انواع بستنی را نیز ارائه کنید، به دستگاه بستنی‌ساز نیاز پیدا خواهید کرد.

۷. سینک صنعتی

رعایت بهداشت اولین و مهم‌ترین اصل در کار با مواد غذایی است. با استفاده از سینک صنعتی با تعداد لگن مناسب، امکان شست‌وشوی میوه‌ها، ظروف و سایر تجهیزات در بهداشتی‌ترین حالت ممکن فراهم خواهد شد.

۸. قفسه بندی استیل

قفسه استیل برای نظم‌دهی به تجهیزات، مواد اولیه، بسته‌بندی و ابزارآلات مورد نیاز کاربرد دارد. جهت خرید این محصول با شماره‌های درج شده در سایت تماس بگیرید.

۹. میز کار استیل

سطح کار باید بهداشتی، ضدآب و مقاوم در برابر ضربه باشد. میزهای استیل مخصوص آشپزخانه صنعتی یک گزینه عالی برای آماده‌سازی میوه و نوشیدنی محسوب می‌شوند. جهت استعلام قیمت میز کار استیل و خرید آن می توانید با کارشناسان فروش بیک صنعت تماس بگیرید.

درآمد آبمیوه فروشی

برای راه اندازی آبمیوه فروشی به تجهیزات گوناگونی نیاز خواهیم داشت؛ از جمله مهم‌ترین و پرکاربردترین تجهیزات می‌توانیم به دستگاه‌های آبمیوه‌گیری، یخچال صنعتی، مخلوط‌کن صنعتی، یخ‌ساز، شیکر، دستگاه بستنی‌ساز، سینک صنعتی، قفسه‌بندی استیل و میز کار استیل اشاره کنیم.

بیک صنعت؛ ارائه‌دهنده تجهیزات مورد نیاز آبمیوه‎فروشی

در این مقاله به بررسی مراحل راه اندازی آبمیوه فروشی پرداختیم. برای خرید انواع تجهیزات مورد نیاز آبمیوه‌ فروشی از شما دعوت می‌کنیم از محصولات موجود در مجموعه بیک صنعت دیدن فرمایید. مجموعه بیک صنعت با تکیه بر سال‌ها تجربه در زمینه عرضه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، می‌تواند در این زمینه پاسخگوی نیاز شما باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می‌توانید با کارشناسان بیک صنعت تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

۱. چه تجهیزاتی برای راه‌اندازی آبمیوه‌فروشی ضروری هستند؟

تجهیزات اصلی شامل دستگاه آبمیوه‌گیری صنعتی، مخلوط‌کن، یخچال، یخ‌ساز، شیکر، سینک استیل، قفسه و میز کار استیل هستند.

۲. هزینه‌های اولیه برای راه‌اندازی آبمیوه‌فروشی چقدر است؟

هزینه راه اندازی آبمیوه فروشی وابسته به نوع تجهیزات، مکان فروشگاه، هزینه مجوزها، دکوراسیون داخلی و حجم تولید است. برآورد هزینه باید با توجه به اهداف و حجم فعالیت کسب‌وکار انجام شود.

۳. درآمد متوسط یک آبمیوه‌فروشی چقدر است؟

درآمد آبمیوه فروشی به عواملی مانند مکان، نوع خدمات، رضایت مشتریان، کیفیت محصولات و میزان تبلیغات بستگی دارد. داشتن برنامه فروش منظم و جذب مشتریان وفادار می‌تواند به درآمدی پایدار منجر شود.

۴. چگونه می‌توان مجوزهای لازم را برای راه‌اندازی آبمیوه‌فروشی دریافت کرد؟

برای دریافت مجوز باید به اتحادیه مربوطه، اداره بهداشت و شهرداری مراجعه کرده و مدارکی مانند سند ملک، اجاره‌نامه، گواهی سلامت و طرح کسب‌وکار را ارائه دهید. البته گاهی اوقات نیاز است که در دوره‌های آموزشی بهداشتی نیز شرکت نمایید.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *