راهنمای راه اندازی قهوه فروشی کوچک
کافی شاپ, مقاله ها

راهنمای راه اندازی قهوه فروشی کوچک و بزرگ + وسایل مورد نیاز قهوه فروشی

قهوه تنها یک نوشیدنی نیست، بلکه امروزه یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر سبک زندگی بسیاری از ما ایرانیان است. امروزه شاهد گسترش فرهنگ کافه‌نشینی و استقبال افراد از محیط دلنشین کافی شاپ‌ها هستیم. افراد در این محیط‌های گرم و صمیمی فرصت گفت‌وگو، نوشیدن قهوه و وقت‌گذرانی دارند و همین موضوع باعث شده تا میزان تقاضا برای قهوه‌فروشی‌ها افزایش پیدا کند. موفقیت در مسیر راه اندازی قهوه فروشی کوچک وابسته به عوامل مختلفی است؛ از جمله مهم‌ترین عوامل می‌توانیم به شناخت بازار هدف، انتخاب مکان مناسب، سرمایه‌گذاری درست و انتخاب تجهیزات استاندارد اشاره داشته باشیم. اگر علاقه‌مندید که در رابطه با راه‌اندازی قهوه‌فروشی اطلاعات بیشتری کسب نمایید، از شما دعوت می‌کنیم در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

فهرست محتوا

مشاوره تلفنی

 مزایای راه‌اندازی مغازه قهوه فروشی کوچک و بزرگ

راه‌اندازی مغازه قهوه فروشی کوچک و بزرگ مزیت‌های بسیار زیادی می‌تواند در پی داشته باشد:

۱. تقاضای پایدار بازار

قهوه از جمله پرطرفدارترین و خوش عطر و طعم‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر دنیا به شمار می‌رود. در ایران نیز روزبه‌روز شاهد افزایش تعداد علاقه‌مندان به این نوشیدنی هستیم. از آن جایی که امروزه مصرف قهوه به یکی از عادات روزمره بین مردم تبدیل شده، مغازه‌های قهوه فروشی می‌توانند درآمدی بالا، پایدار و قابل پیش‌بینی داشته باشند.

راه اندازی مغازه قهوه فروشی

۲. امکان راه‌اندازی با بودجه‌های متنوع

یکی دیگر از مزیت‌های راه اندازی قهوه فروشی کوچک و بزرگ این است که شما می‌توانید با بودجه محدود یا سرمایه زیاد، این کسب‌وکار را راه‌اندازی کنید. تنها کافی است که مکان و تجهیزات درست و متناسب با بودجه خود را انتخاب کرده و به مرحله درآمدزایی برسید.

۳. امکان توسعه و برندینگ قهوه فروشی

اکثر کسب‌وکارهایی که در این زمینه در حال فعالیت هستند و توانسته‌اند اکنون به موفقیت‌های بزرگی دست یابند، در ابتدا تنها یک شعبه کوچک بودند و به مرور زمان به یک برند خوش‌نام تبدیل شدند. اگر از ابتدای کار تمرکز خود را روی کیفیت، خلاقیت و تجربه مشتری بگذارید و از یک تیم تخصصی برای راه‌اندازی کافی شاپ مشورت بگیرید، بدون شک موفق خواهید شد.

راهنمای راه اندازی مغازه قهوه فروشی کوچک

۴. ایجاد فضایی دلپذیر برای کارآفرینی و ایجاد شغل

بسیاری از کسب‌وکارها دارای یک فضای رسمی و خشک هستند؛ در صورتی که قهوه‌فروشی‌ها عمدتاً محیطی بسیار جذاب، صمیمی و پُر انرژی دارند و همین باعث می‌شود پرسنل کافه از محل کارشان لذت ببرند.

بیشتر بخوانید: اگر قصد تبدیل مغازه قهوه فروشی به کافی شاپ را دارید، برای آشنایی با چالش‌های پیش‌رو مقاله مشکلات راه اندازی کافی شاپ را در وب سایت بیک صنعت بخوانید.

راه اندازی قهوه فروشی کوچک مزیت‌های مختلفی در پی دارد؛ از جمله مزایای این کسب‌وکار می‌توانیم به امکان راه‌اندازی با بودجه‌های متنوع، امکان توسعه و افزایش تعداد شعبه‌ها، کار در یک محیط دلنشین و دستیابی به درآمد پایدار و مناسب اشاره داشته باشیم.

چقدر سرمایه برای قهوه فروشی نیاز است؟

سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی قهوه فروشی کوچک و بزرگ به عوامل مختلفی بستگی دارد:

  • موقعیت جغرافیایی: به طور معمول اجاره یا خرید مغازه در مناطق پُر تردد و تجاری هزینه بیشتری را در پی خواهد داشت، اما احتمال بازگشت سرمایه در چنین موقعیت‌هایی بیشتر است.
  • متراژ مغازه: به طور معمول مغازه‌های قهوه‌فروشی کوچک متراژ زیر 30 متر مربع دارند. در مقابل، قهوه‌فروشی‌های بزرگ‌تر در فضاهایی با متراژ 50 الی 150 متر مربع یا حتی بیشتر فعالیت می‌کنند.
  • نوع سرویس‌های کافه: بسیاری از کافه‌ها در کنار قهوه، غذاهای سبک، کیک و شیرینی نیز سرو خواهند کرد. برای سرو آیتم‌های دیگری به غیر از قهوه، به تجهیزات بیشتر و به تبع سرمایه بالاتر نیاز خواهد بود.
  • دکوراسیون داخلی کافه: دکوراسیون داخلی کافه در جذب مشتری نقش بسیار پُر رنگی را ایفا می‌نماید؛ هر اندازه طراحی پیچیده‌تر و مدرن‌تر باشد، به سرمایه بیشتری هم نیاز خواهد داشت.
  • کیفیت تجهیزات کافه: تجهیزات صنعتی کافی شاپ در رده‌های کیفی مختلفی تولید و عرضه می‌شوند؛ اگر می‌خواهید آیتم‌هایی درجه یک برای مشتریان سرو کنید، باید سراغ تجهیزات حرفه‌ای‌تر و گران‌تر بروید.

بررسی سرمایه برای قهوه فروشی

هزینه راه اندازی قهوه فروشی کوچک و بزرگ

برای این که بتوانید هزینه راه اندازی قهوه فروشی را تخمین بزنید، باید جزئیات راه‌اندازی این کسب‌وکار را به دقت مورد بررسی قرار دهید. در جدول زیر، این جزئیات را به طور خلاصه جمع‌آوری کرده‌ایم:

نوع هزینه قهوه فروشی کوچک قهوه فروشی بزرگ
اجاره و رهن مکان فضای ۱۵ تا ۳۰ متر، معمولاً در مناطق با تردد متوسط فضای ۵۰ تا ۱۵۰ متر، در مناطق پرتردد یا لوکس
دکوراسیون داخلی و تجهیزات دکور طراحی ساده و کاربردی، میز و صندلی محدود طراحی حرفه‌ای، فضاهای نشیمن متنوع و دکوراسیون پیچیده‌تر
خرید تجهیزات تخصصی دستگاه قهوه تک گروپ، آسیاب متوسط و… دستگاه چند گروپ، آسیاب صنعتی و سایر تجهیزات صنعتی
مواد اولیه اولیه حجم خرید کمتر (قهوه، شیر، شربت‌ها، ظروف) خرید عمده و متنوع‌تر، تنوع برند و طعم
حقوق و دستمزد پرسنل معمولاً ۱ تا ۲ نفر باریستا ۳ تا ۷ نفر شامل باریستا، صندوق‌دار، نیروی خدماتی و سرپرست
تبلیغات و بازاریابی محدود به شبکه‌های اجتماعی و معرفی محلی تبلیغات گسترده‌تر، طراحی برند، کمپین‌ آنلاین و محیطی
سیستم حسابداری و صندوق فروش صندوق ساده یا اپلیکیشن موبایلی سیستم POS حرفه‌ای، چاپ فیش، گزارش‌گیری، مدیریت منو

وسایل مورد نیاز قهوه فروشی کوچک و بزرگ

فرقی ندارد که قصد راه اندازی قهوه فروشی کوچک را دارید یا بزرگ؛ در هر دو حالت باید از تجهیزات باکیفیت استفاده کنید، چرا که کیفیت تجهیزات می‌تواند کیفیت خدمات شما در قهوه‌فروشی را تضمین نماید. در ادامه، با مهم‌ترین تجهیزاتی که هم در قهوه فروشی بزرگ و هم کوچک نیاز خواهید داشت آشنا می‌شویم:

  • دستگاه قهوه (اسپرسوساز): اصلی‌ترین دستگاه در مغازه‌های قهوه فروشی، یک دستگاه اسپرسو حرفه‌ای برای تهیه انواع نوشیدنی‌های پرطرفدار نظیر اسپرسو، لاته، کاپوچینو، ماکیاتو و… است. دستگاه‌های چند گروپ برای فضاهای بزرگ‌تر و دستگاه‌های تک گروپ برای کافه‌های کوچک‌تر پیشنهاد می‌شوند.
  • آسیاب قهوه: آسیاب دانه‌های قهوه به صورت تازه، باعث بهبود چشمگیر طعم نوشیدنی خواهد شد. دستگاه‌های مذکور با تنظیمات استاندارد و حرفه‌ای خود این امکان را به باریستا می‌دهند که متناسب با هر نوع قهوه‌ای، دانه را با درجه درشتی مناسب آسیاب کند.
  • میز کار استیل: میز کار استیل یک فضای کار مناسب برای باریستا و سایر پرسنل ایجاد می‌کند. بهداشتی و ضد زنگ بودن و همچنین سهولت در شست‌وشو از جمله ویژگی‌های اصلی میز کار استیل است. برای خرید میز کار استیل در ابعاد دلخواه با فروشگاه بیشک صنعت تماس بگیرید.
  • بلندر صنعتی: برای تهیه انواع شیک‌ها، اسموتی‌ها و نوشیدنی‌های سرد کاربرد دارد.
  • یخچال ویترینی: به منظور نگهداری شیر، کیک، نوشیدنی‌ها و سایر مواد مصرفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پیچر بخار و تمپر قهوه: این ابزارها برای تهیه فوم شیر با بافت مناسب و تهیه قهوه با کیفیت عالی کارایی دارند.
  • فنجان، لیوان بیرون‌بر، نی و درب‌ها: فنجان‌ها و لیوان‌ها نیز برای سرو در فضای داخلی کافه و سفارش‌های بیرون‌بر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وسایل مورد نیاز قهوه فروشی

برای راه اندازی قهوه فروشی کوچک و بزرگ باید هزینه‌ها با دقت کافی تخمین زده شوند. از جمله مهم‌ترین مواردی که باید در مسیر تأسیس یک کافه مد نظر قرار دهید، تجهیزات است. میز کار استیل، دستگاه قهوه، آسیاب قهوه، بلندر صنعتی، یخچال و… از جمله مهم‌ترین تجهیزات محسوب می‌شوند.

نتیجه‌گیری

در این مقاله پیرامون راه اندازی قهوه فروشی کوچک و بزرگ صحبت کردیم؛ راه‌اندازی چنین کسب‌وکاری می‌تواند یک پروژه هیجان‌انگیز باشد، اما برای موفقیت به دقت و برنامه‌ریزی نیاز دارد. داشتن یک دید واضح و واقع‌بینانه از بازار هدف، نوع قهوه، کیفیت خدمات، هزینه‌ها و از همه مهم‌تر انتخاب بهترین تجهیزات کافی شاپ، از جمله مواردی هستند که می‌توانند شانس موفقیت شما را افزایش دهند.

بیک صنعت؛ ارائه‌دهنده تجهیزات و سرویس راه اندازی کافی شاپ

چنانچه قصد تجهیز کامل قهوه فروشی خود را دارید، مجموعه بیک صنعت مفتخر است که با ارائه تجهیزات حرفه‌ای از جمله میز کار استیل، دستگاه قهوه، دستگاه آسیاب قهوه و… یک فضای حرفه‌ای با تجهیزاتی درجه یک را برای شما ایجاد نماید. تیم تخصصی بیک صنعت با تکیه بر تجربه گسترده در مشاوره راه اندازی کافی شاپ، به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید در این مسیر گام‌هایی آگاهانه و موثر بردارید. برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً با کارشناسان بیک صنعت تماس بگیرید.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *