راهنمای راه اندازی ساندویچی
ساندویچها و فستفودها از جمله محبوبترین غذاها بین مردم ایران و جهان هستند؛ همین موضوع باعث شده است تا تعداد اغذیهفروشیها و مغازههای ساندویچی در سطح کشور افزایش پیدا کند. آیا شما هم به فکر راه اندازی ساندویچی هستید؟ اگر شما هم تصمیم گرفتهاید که در این زمینه سرمایهگذاری کنید و کسبوکار ساندویچی را راهاندازی نمایید، باید با مراحل و تجهیزاتی که برای راهاندازی یک مغازه ساندویچی نیاز دارید آشنا شوید. در این مقاله از بیک صنعت روی این موضوع تمرکز کردهایم؛ اگر علاقهمندید که در این مورد اطلاعات بیشتری به دست آورید، در ادامه با بیک صنعت همراه باشید.
فهرست محتوا
- مراحل راه اندازی ساندویچی
- نتیجهگیری
- بیک صنعت؛ معتبرترین مرکز فروش تجهیزات و راهاندازی کسبوکار صنعت غذایی
مراحل راه اندازی ساندویچی
بدون شک ساندویچ یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاها در بین مردم است که در سریعترین زمان ممکن آماده میشود. بسیاری از افراد در طول روز به دلیل مشغلههای مختلف وقت کافی برای پخت غذا ندارند؛ معمولاً این دسته افراد به مشتریان ثابت ساندویچیها تبدیل میگردند. در یک مغازه ساندویچی انواع غذاهای فستفودی سرد و گرم و ساندویچهای خوشمزه سرو خواهد شد؛ اما وسایل مورد نیاز برای ساندویچی چه هستند؟ چگونه باید یک ساندویچی را راهاندازی کرد؟ اگر دنبال پاسخ این سوالات هستید، مراحل زیر را مطالعه کنید. همچنین اگر برای راه اندازی فست فود نیاز به دریافت مشاوره از مجموعهای دارید که تجربه راهاندازی و تامین تجهیزات چندین فست فود موفق را دارا باشد، با مجموعه بیک صنعت تماس حاصل بفرمائید.
۱. انتخاب مکان برای راه اندازی ساندویچی
اولین قدم پیدا کردن بهترین مکان برای راهاندازی یک مغازه ساندویچی است؛ معمولاً مناطقی مثل بازارها، مراکز خرید، پاساژها و… که شلوغ هستند، گزینهای عالی برای راهاندازی چنین مغازههایی به حساب میآیند. از آن جایی که اکثر مغازههای ساندویچی به صورت بیرونبر کار میکنند یا این که تعداد کمی میز و صندلی برای نشستن مشتریان دارند، شما هم میتوانید برای صرفهجویی در هزینهها مکانی را انتخاب نمایید که مساحت کمتری داشته باشد. توجه کنید که بهداشتی بودن مکان حتی با مساحت کم بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
۲. کسب مهارتهای لازم برای فعالیت تخصصی
تنها سرمایه لازم برای ساندویچی پول نیست، بلکه شما به مهارت کافی برای پیشبرد اهداف خود پس از راهاندازی چنین کسبوکاری نیز احتیاج خواهید داشت. اما منظور از مهارت چیست؟ اگر قصد دارید که خودتان به عنوان ساندویچزن و آشپز در مغازه کار کنید، پیشنهاد میشود که قبل از شروع کار در این زمینه آموزش ببینید و با متدهای جدید سرو ساندویچ و آیتمهای پرطرفدار منوهای فستفودها آشنا شوید. خلاقیت به خرج دهید، مهارت خود را بالا ببرید و با تلفیق سلیقه و مهارت خود، بهترین ساندویچها را به مشتریان عرضه کنید.
مجموعه بیک صنعت تامین کننده تجهیزات صنعتی آشپزخانه و مجری راه اندازی رستوران میباشد، برای دریافت مشاوره میتوانید با شمارههای درج شده در سایت تماس حاصل بفرمائید.
۳. اخذ مجوزهای مورد نیاز برای راهاندازی مغازه ساندویچی
در قدم سوم راه اندازی ساندویچی نوبت به دریافت مجوزهای لازم میرسد. برای اخذ مجوزهای مورد نیاز باید به مراجع ذیربط نظیر اداره بهداشت و اتحادیه صنفی بروید. توجه داشته باشید که عدم اخذ مجوزهای لازم و فعالیت بدون دریافت تاییدیههای بهداشتی احتمال پلمب و جریمه شدن مغازه شما را افزایش خواهد داد. از جمله مجوزهای مورد نیاز و ضروری میتوان به کارت بهداشت، پروانه کسب و گواهینامه آموزش بهداشت اصناف اشاره داشت. برای کسب اطلاع از این مجوزها پیشنهاد میکنیم مقاله مراحل گرفتن جواز کسب ساندویچی را در وب سایت بیک صنعت مطالعه نمائید.
بیشتر بخوانید: برای آشنایی با مراحل و الزامات کسب مجوز بهداشت، مقاله مجوز بهداشت رستوران را مطالعه بفرمائید.
۴. خرید تجهیزات ساندویچی
اکنون شما مجوزهای مورد نیاز برای راه اندازی ساندویچی را در اختیار دارید، مهارتتان کافی است و میتوانید در مکان مورد نظر شروع به فعالیت کنید؛ اما بدون داشتن تجهیزات چگونه میتوان فعالیت را شروع کرد؟
هر نوع کسبوکاری برای انجام فعالیت و پیشبرد اهداف خود به مجموعهای از تجهیزات نیاز خواهد داشت. در رستورانها، اغذیهفروشیها و مغازههای ساندویچی نیز به یک سری تجهیزات نیاز دارید که میتوان این وسایل را به دو دسته اصلی و فرعی تقسیمبندی کرد. تجهیزات اصلی آن دسته لوازم و وسایلی هستند که بدون وجود آنها عملاً کارِ شما پیش نمیرود، دسته دوم به تجهیزاتی اشاره دارد که اگر آنها را تهیه نمایید، کیفیت کارتان افزایش پیدا خواهد کرد. در ادامه، با مهمترین تجهیزات ساندویچی آشنا خواهیم شد. جهت خرید اجاق گاز صنعتی و وسایل مورد نیاز برای ساندویچی میتوانید از فروشگاه بیک صنعت اقدام به خرید نمائید.
- یخچال و فریزر
- فر پیتزا
- اجاق گاز صنعتی
- سرخ کن صنعتی
- سینک ظرفشویی
- دستگاه برش کالباس
- میز کار استیل
- هود صنعتی
- و…
۵. تهیه منوی غذایی و ارائه آیتمهای خوشمزه و جذاب
در مرحله پنجم راه اندازی ساندویچی باید یک منوی غذایی جذاب و خوشمزه تهیه کنید؛ به گونهای که منحصربهفرد و جدید اما در عین حال خوشطعم و باکیفیت باشد. خوشبختانه در این کسبوکار تنوع غذایی بالایی وجود دارد و میتوانید یک منوی متنوع با آیتمهای غذایی پرطرفداری مثل پیتزا، فلافل، برگر، سالاد، قارچ سوخاری و… تهیه نمایید. هر اندازه منوی غذایی شما متنوعتر باشد، به تبع سلایق بیشتری را پوشش میدهید و مشتریان زیادتری جذب میکنید. توصیه میکنیم که در قیمتگذاری هر آیتم در منو دقت نمایید و قیمتهای بسیار بالا در نظر نگیرید؛ قیمت مقرونبهصرفه آیتمهای غذایی تأثیر بسیار زیادی در افزایش فروش شما خواهد داشت.
۶. تهیه مواد اولیه
در مرحله ششم راه اندازی ساندویچی پس از تهیه منو، اکنون نوبت به خرید مواد اولیه میرسد. انواع سبزیجات، نان باگت، کاهو و گوجه، فلفل، گوشت چرخ کرده، پنیر پیتزا و… از جمله مهمترین مواد اولیهای به حساب میآیند که در لیست خرید مواد اولیه اغذیهفروشیها به چشم میخورند. بر اساس آیتمهایی که در منوی ساندویچی خود دارید، باید یک لیست از مواد اولیه مورد نیاز تهیه نموده و در زمان خرید به تاریخ انقضاء و کیفیت هر قلم محصول نیز دقت داشته باشید.
۷. جذب نیروی کار ساندویچی
یک دست صدا ندارد! اگر میخواهید در کار خود موفق شوید و کسبوکار فستفودی خود را گسترش دهید و به سطح درآمد بالاتری برسید، باید از نیروی کار متخصص کمک بگیرید. از جمله پرسنلی که حضورشان در چنین کسبوکارهایی مهم است میتوان به ساندویچزن، فرکار، پیتزاپز حرفهای و صندوقدار برای مدیریت امور مالی روزانه اشاره داشت. متعهد، با اخلاق، مشتریمدار و متخصص بودن از جمله خصوصیات بارز یک نیروی کار خوب است.
۸. تبلیغات برای فروش آیتمهای غذایی
امروزه تبلیغات درست و اصولی به ویژه در فضای آنلاین حرف اول را در رشد کسبوکار میزند. عکاسی حرفهای از آیتمهای غذایی و انتشار آنها در صفحههای مجازی مختلف، تولید محتوای کاربرپسند متناسب با نوع فعالیت و تعامل با مخاطبین آنلاین موجب جذب آنها در دنیای واقعی خواهد شد. اگر میخواهید که از رقبای خود پیشی بگیرید و به یک برند خوشنام تبدیل شوید، تبلیغات در فضای آنلاین را در نظر داشته باشید. برای انجام این کار میتوانید از افرادی که در این حیطه متخصص هستند کمک بخواهید.
۹. مدیریت مالی صحیح با استفاده از نرمافزارهای حسابداری
هزینه راه اندازی ساندویچی در صورتی که در هر مرحله مدیریت مالی درستی نداشته باشید، سر به فلک خواهد کشید! برای جلوگیری از اتلاف پول و ضرر و زیان، توصیه میشود در زمان فعالیت از یک نرمافزار حسابداری دقیق استفاده نمایید. کنترل درآمدها و هزینهها به شما کمک خواهد کرد تا سودآوری مغازه ساندویچی خود را افزایش داده و از هرگونه ضرر و زیان جلوگیری به عمل آورید.
نتیجهگیری
در این مطلب به مراحل راه اندازی ساندویچی پرداختیم و هر مرحله را به طور مجزا شرح دادیم. انتخاب یک مکان مناسب، کسب مهارت و تخصص در زمینهی نحوه کار ساندویچی، اخذ مجوزهای مورد نیاز، خرید تجهیزات، تهیه منوی غذایی و مواد اولیه، جذب نیروی کار، تبلیغات و مدیریت مالی از جمله مهمترین اقداماتی هستند که باید انجام دهید. کسبوکار ساندویچی یکی از مشاغل پرطرفدار و پر سود به حساب میآید که اگر در زمان راهاندازی آن دقت کافی داشته باشید و از کمک متخصصین راهاندازی کسبوکار صنعت غذایی کمک بگیرید، میتوانید در مدت زمان کوتاه با هزینه و سرمایه مناسب به هدف خود دست یابید.
بیشتر بخوانید: اگر به دنبال ایده جهت افتتاحیه فست فود هستید، پیشنهاد میکنیم این مقاله را مطالعه نمائید.
بیک صنعت؛ معتبرترین مرکز فروش تجهیزات و راهاندازی کسبوکار صنعت غذایی
اگر قصد راه اندازی ساندویچی را دارید، مجموعه بیک صنعت مفتخر است در این زمینه به شما عزیزان یاری رساند و مشاورههای لازم را در اختیارتان قرار دهد. در این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات راهاندازی کسبوکارهای صنعت غذایی، محصولات و تجهیزات مورد نیاز برای آمادهسازی رستوران و ساندویچی و همچنین نانوایی، قنادی، شکلاتسازی و بستنی نیز ارائه میشود. در این مجموعه کادری مجرب و باتجربه در زمینه راهاندازی فستفود آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما عزیزان هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر از شما دعوت میکنیم که وبسایت بیک صنعت را مورد بررسی قرار دهید و در صورت وجود هرگونه سوال با تیم مشاوره این مجموعه تماس حاصل فرمایید.