مقاله ها, نانوایی

41 ایده الهام بخش برای داشتن کافه بیکری یا کافه نان مدرن

داشتن یک کافه نان جذاب که مشتریان و مخاطبان زیادی داشته باشد نیازمند پیاده سازی ایده‌های جذابی است. رسیدن به این ایده‌ها کار هر کسی نیست و پیاده‌سازی آنها به سرمایه زیادی نیاز ندارد. تنها پیش‌نیاز برای اجرای این ایده‌ها، شوق و علاقه برای پیشرفت است که باید مدیران و کارمندان یک کافه نان همگی آن را در خود داشته باشند.

طراحی فضای داخلی کافه نان را جدی بگیرید

  1. بین هزینه راه اندازی نانوایی و فروشگاه، دیوار نکشید. وجود یک شیشه یا پنجره، مناسب‌تر است! برای افزایش اعتماد مشتریان، بهتر است آن‌ها با نحوۀ تهیۀ نان، آشنا شوند.
  2. یک صفحه نمایش بزرگ در کافه نان خود نصب کنید و ویدئوهای پخت محصولات و روند تولید نان‌ها را به مشتریان نمایش بدهید.
  3. از نورپردازی‌های جدید در ویترین‌ها استفاده کنید و با این کار، تازگی محصولاتتان را به نمایش بگذارید.
  4. یک تخته سیاه تهیه کنید. نکات تغذیه‌ای به روز را روی تخته بنویسید و مطمئن باشید که محصولی مطابق با نکته‌های نوشته شده، در مغازه خود موجود دارید.

 

برای مثال بنویسید: آیا می‌دانستید دو تکه نان سبوس دار، حدود 30 درصد نیاز روزانه شما به فیبر را تامین می کند؟ و حتماً نان سبوس‌دار در مغازه داشته باشید.

  1. یک جعبۀ مخصوص ایده در فروشگاهتان قرار دهید و اجازه دهید مشتریان با بیان نظراتشان سر شوق آمده و از ایده‌های آنها در پیشبرد کار خود استفاده کنید.
  2. در مغازۀ خود با چیدن چند میز و صندلی، فضایی برای میل کردن خوراکی‌ها ایجاد کنید که مردم بتوانند از شیرینی‌ها، کروسان، ساندویچ، باگت و… به همراه نوشیدنی لذت ببرند.
  3. میل از خیابان شروع می‌شود! افراد را ترغیب کنید که وارد فروشگاه بشوند و در ویترین از نان‌های جذاب و تزئینات زیبا استفاده کنید. به طوری که از خیابان قابل مشاهده باشد.
  4. آدم‌ها عاشق بوی نان تازه هستند! سعی کنید از طریق تهویۀ مناسب، بوی تازگی نان‌ها را داخل فروشگاه و حتی تا خیابان منتقل کنید.

 

کودکان را فراموش نکنید

  1. چند استیکر بامزه با “نان” برای بچه‌ها درست کنید و در ویترین‌های قابل دسترس قرار دهید.
  2. ویترین‌های کوتاه‌تر تهیه کنید. برای لذت بردن بچه‌ها از شیرینی‌ها و خوراکی‌های مخصوص خود، آنها را در ارتفاعات پایین‌تر، متناسب با قدشان قرار دهید.
  1. یک خوراکی کوچک را به صورت رایگان به کودکان ارائه بدهید. آنها قطعاً از آن لذت برده و می‌خواهند دوباره به کافه نان شما برگردند.

 

راهکارهای جدید فروش را امتحان کنید

  1. آفر خرید بگذارید. مثلاً هر مشتری با 500 هزار تومن خرید از محصولات جدید، یک شیرینی یا نان فانتزی به رایگان روی پکیج خود دریافت می‌کند.
  2. یک سیستم سفارش آنلاین راه‌اندازی کنید. با وجود اپلیکیشن‌های مختلف سفارش کالا، نداشتن فروش آنلاین توجیهی ندارد. شما با این روش از رقبا متمایز شده و مشتریانتان مجبور به ایستادن در صف نیستند.
  3. کوپن هدیه تهیه و پخش کنید. می‌توانید برای استفاده از این کوپن‌ها میزان حداقلی از خرید را معین کنید.
  4. باشگاه مشتریان وفادار ایجاد کنید و به ازای خریدهای مکرر، اعتبار خرید رایگان و یا هر نوع آفر ویژه دیگری برایشان در نظر بگیرید. به آنها نشان دهید که برایتان با ارزش هستند.
  5. خرید عمده را به خصوص برای محصولات کوچک نانوایی، جذاب‌تر کنید. مثلاً “9 رول بخرید، یکی رایگان دریافت کنید.”
  6. ارائه انواع ساندویچ‌های آماده برای وعده‌های مختلف غذایی باعث افزایش دفعات بازدید مشتری و افزایش فروش شما می‌شود.

برندینگ نان، اصل فراموش شده

  1. از کمپین‌های بامزه استفاده کنید. مثلا روی کاورهای لباس و پیشبند نانوایی تبلیغ کنید.” آقای نان، هر روز اینجا کار می‌کند! “
  2. یک امضا یا لوگو طراحی کنید تا وقتی که نان‌های خود را به رستوران‌ها یا غذاخوری‌ها می‌فروشید، نام شما روی آن نمایان باشد.
  3. از تبلیغات چاپی مثل پوستر و بروشور برای ارائه نکات و ایده‌ها استفاده کنید. مثلاً در مورد یک نان خاص، چطور میل شود؟ چه زمانی مناسب است؟ در چه مناسبت‌هایی بهتر است از آن استفاده کنیم؟
  4. یک بگ پارچه‌ای با نام کافه نان خود تهیه کنید و به مشتریانی که از حد معینی بالاتر خرید می‌کنند، هدیه بدهید.
  5. مردم دوست دارند روزهای خاص را جشن بگیرند، شما هم با ارائه محصولات خاص، خودتان را با آنها تطبیق بدهید. مثلا می‌توانید برای روز مادر، یک نان ویژۀ خانم‌ها و برای روز ولنتاین، نان‌هایی به شکل قلب درست کنید.
  6. نمایشگاه‌های غذا بسیار محبوبند و مردم دوست دارند با بهترین آشپزها و نانواها آشنا شده وعکس بگیرند. شما می‌توانید کارگاهی با عنوان “از گندم تا آرد، از آرد تا نان” را در نانوایی برای مشتریانتون برپا کنید.
  7. از کاورهای جذاب برای بسته‌بندی استفاده کنید. شما می‌توانید اسم نان، فواید آن و مزیت اصلی غذایی آن را روی بسته‌بندی نان بنویسید.

ایده برای داشتن کافه نانمهندسی محصول

  1. ظاهر محصول مهم است. هر شکل یا برش غیر معمول و خاص یک نان یا رول، ارزش آن را بالاتر می‌برد.
  2. خلاق باشید و نان‌های مغذی را با اشکال و بسته‌بندی‌های خاص از بقیه نان‌های خود متمایز کنید.
  3. آیا تا به حال سعی کرده‌اید برای تولد، عروسی و یا هر جشن دیگری نان مخصوص درست کنید؟
  4. توسعۀ محصولات جدید خود را با پنج مشتری کلیدی خود به اشتراک بگذارید و قبل از راه اندازی، آنها را با هم تأیید کنید.
  5. اگر نانی طراحی شده که ترد باشد، مطمئن شوید که کاملا ترد درست شده، اگر قرار است نانی شیرین باشد، مطمئن شوید که کاملاً شیرین است.
  6. از تکنیک‌های فریزینگ استفاده کنید. چون به شما کمک می‌کند طیف نان‌های ارائه شده را افزایش دهید.
  7. ترکیب نان با پنیر، کره و یا هر مادۀ غذایی را به مشتریان پیشنهاد دهید. یادتان باشد گاهی طعم‌های خیلی ساده و شناخته شده، اگر درست و بجا به کار گرفته شوند، نتایج فوق العاده‌ای به همراه دارند.
  8. برای هر وعدۀ غذایی و زمان و مناسبتی، نان متناسب با آن، مورد نیاز است! آیا شما در فروشگاهتان برای همه مناسبت‌ها و زمان‌ها، نان مخصوص آماده می‌کنید؟
  9. نان‌ها را تردتر درست کنید. با استفاده از دو تکنیک افزایش میزان کراست و دانه‌های روی نان، پوسته نان تردتری داشته باشید.
  10. کیفیت نان پخته شده را درست در لحظه‌ای که مشتریان از آن میل می‌کنند و لذت می‌برند، ارزیابی کنید، نه بلافاصله پس از پخت.
  11. ایده‌های جدیدتان در پخت نان‌های مختلف را به صورت ماهانه به مشتریانتان ارائه دهید. اجازه دهید طعم آن را چشیده و بازخوردشان را به شما بگویند.
  12. طیف محصولات خود را گسترده‌تر کنید. از نان‌های تندمصرف و روزانه گرفته تا خمیرهای آماده برای پخت، همه باید در مغازه شما موجود باشد.
  13. شما باید حداقل یک نان در محصولاتتان داشته باشید که ماندگاری بیشتری داشته باشد که بتوان در طول چند روز از آن استفاده کرد.

هنر فروشندگی را دست کم نگیرید؟

  1. فروشنده‌های شما چقدر در مورد نان‌ها و تنوع آنها می‌دانند؟ هر فروشنده باید اطلاعات شخصی بالایی در حوزۀ کاری خود داشته باشد و بهتر است در مورد جزئیات نان‌ها، طرز تهیه و فوایدشان اطلاعات بالایی داشته و به مشتریان انتقال دهد.
  2. اطلاعات کلید ایجاد یک رابطۀ تجاری محکم است. با مشتریانتان درباره انواع نان‌ها صحبت کنید. آنها مشتاق‌اند در مورد ترکیب نان‌ها و مزایای غلات و غیره، اطلاعات بیشتری داشته باشند.
  3. هنگام توضیح انواع نان به مشتری تا حد امکان “به طور کامل” توصیف کنید. مثلا برای “نان 10 غله” بگویید دانه‌های تشکیل دهندۀ این نان شامل دانه کدو، جوپرک، تخم کتان و… بوده و طعم خوشایند شیرینی را برای شما تداعی می کند.
  4. سه دلیل مهم پیدا کنید که چرا مردم باید، محصولات شما را خریداری کنند و مطمئن شوید که این دلایل برای مشتریانتان مشخص و شفاف است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *