دکور فست فود
رستوران, مقاله ها

نکات مهم در طراحی دکوراسیون فست فود

اهمیت دکور فست فود چیست؟

دکور فست فود اولین عنصری است که توجه مشتریان و رهگذران را به خود جلب می‌کند. هر چقدر شما در طراحی دکوراسیون فست فود موفق‌تر عمل کنید، شانس بیشتری برای دیده شدن توسط مشتریان دارید. یک دیزاین جذاب، افراد را کنجکاو می‌کند که وارد رستوران شما شوند و ببینند چه چیزی برای ارائه دارید.

اگر قصد راه اندازی فست فود و طراحی دکوراسیون فست فود خود را دارید اما نمی‌دانید که از کجا باید شروعی کنید، این راهنما به شما کمک می‌کند تا برای تمامی جوانب و نکاتی که ممکن است از دید شما دور مانده باشد، برنامه‌ای منظم و مدون تدارک ببینید. برای آگاهی از این نکات و مراحل طراحی دکور فست فود با کمترین هزینه، در ادامه این نوشتار همراه ما باشید.

فهرست محتوا:

مراحل دیزاین داخلی فست فود

  1. سبک دکور فست فود
  2. انتخاب میز و صندلی
  3. نحوه نورپردازی در دیزاین داخلی
  4. تدارک فضایی برای کودکان
  5. انتخاب پالت رنگی مناسب
  6. دکوراسیون دیوارهای فست فود

نکات مهم در طراحی فست فود

  1. پخش موسیقی
  2. دمای مناسب
  3. سفارشی‌سازی وسایل پذیرایی
  4. منو
  5. محوطه آشپزخانه
  6. منطقه تحویل

دکور فست فود با کمترین هزینه در بیک صنعت

مراحل طراحی دکور فست فود

قبل از اینکه برای خرید تجهیزات و ابزارهای موردنیاز برای راه‌اندازی فست‌فود اقدام کنید، باید سبک موردنظرتان را برای دکور فست فود انتخاب نمایید. در واقع اولین مرحله در طراحی و دیزاین داخلی فست فود، انتخاب سبک است. پس از انتخاب سبک، نوبت به مراحل دیگر می‌رسد. برای آشنایی با مراحل طراحی فست فود و شیوه انجام آن، مطالعه این بخش از مقاله را از دست ندهید.همچنین اگر قصد طراحی داخلی رستوران را دارید این مقاله جهت پاسخ ابهامات شما گردآوری شده است.

طراحی دکور فست فود

1.    سبک‌های دکور فست فود

اولین مرحله در دیزاین داخلی، این است که مفهوم یا سبک رستوران فست‌فود را مشخص کنید. در این مرحله، می‌توانید سبک موردعلاقه‌تان را انتخاب کرده و سفارشی‌سازی برخی از عناصر را به دستان باتجربه یک طراح بسپارید. سبک‌های مختلفی برای دیزاین فست فود وجود دارد. سبک‌های مختلف برای انجام این کار، شامل موارد زیر می‌شود:

  • سبک غربی و کلاسیک
  • سبک مینیمالیسم
  • سبک معاصر
  • سبک‌های مدرن و امروزی
پیش از اینکه طراحی دکوراسیون را استارت بزنید، سعی کنید تمامی جزئیات و ویژگی‌های سبک انتخابی را بشناسید و برای اجرای دقیق آن‌ها، برنامه‌ریزی نمایید. به عنوان مثال، اگر سبک غربی و کلاسیک را انتخاب کردید، باید نوع مبلمان، رنگ‌آمیزی فضا و نحوه نورپردازی را نیز، متناسب با سبک دکور انتخاب نمایید. بی‌دقتی به ویژگی‌ها و جزئیات هر سبک و انتخاب‌ عناصر نامرتبط با یکدیگر، سبب می‌شود نتیجه کار از استانداردها و اصول طراحی، فاصله زیادی داشته باشد.

طراحی دکوراسیون فست فود

2.    انتخاب میز و صندلی

در انتخاب میز و صندلی رستوران فست‌فود، عملکرد آن بیش از هر جنبه دیگری اهمیت دارد و همواره هدف آن تسهیل گردش سریع مشتریان است. بنابر استانداردهای تعیین شده، مدیریت رستوران باید ظرفیت دو تا چهار صندلی غذاخوری در هر میز را ارائه دهد. برای مدیریت بهتر فضای فروشگاه، میزهایی با فرم مربع شکل، صندلی‌هایی ساخته شده از مواد مقاوم و بدون کوسن برای جلوگیری از ایجاد لکه انتخاب نمایید.

3.    نحوه نورپردازی در دکور فست فود

یکی از نکات مهم در طراحی دکور فست فود، نحوه نورپردازی به خصوص در هنگام شب است. بنابراین باید شیوه‌های نورپردازی را بشناسید تا بتوانید مشتری را برای ورود به رستوران خود جذب کنید. 2 نوع از رایج‌ترین روش‌های نورپردازی شامل موارد زیر است:

  • نورپردازی عمومی یا کلی
  • نورپردازی تاکیدی

در روش نورپردازی عمومی، کلیه فضاهای یک محیط روشن می‌شود اما در نورپردازی تاکیدی، تنها در نقاط خاصی از فضا محیط روشن است؛ مثلا در بالای سر میزها. نورپردازی عمومی بیشتر برای سبک‌های مینیمالیسم و معاصر مناسب است؛ در حالیکه از نورپردازی تاکیدی، اغلب در سبک‌های کلاسیک غربی و مدرن استفاده می‌شود.

دکور فست فود با کمترین هزینه

4.    تدارک فضایی برای کودکان

تخصیص فضایی برای کوچولوها، طراحی فست فود شما را به گزینه‌ای مناسب برای خانواده‌های دارای فرزند تبدیل می‌کند. همچنین خرید صندلی مخصوص کودکان، یکی از موارد ضروری در هنگام خرید لوازم و تجهیزات موردنیاز است. این صندلی‌ها ارتفاع بلندتری نسبت به صندلی بزرگسالان دارند تا کودک هم‌سطح با دیگر افراد حاضر بر سر میز، از خوردن غذای خود لذت ببرد.

برای بهینه‌سازی دکوراسیون فست فود خود، می‌توانید امکاناتی همچون منوی مخصوص کودکان، تدارک فضای بازی و اتاق‌های تعویض نوزاد را نیز در هنگام طراحی و اجرا، در لیست خود بگنجانید.

5.    انتخاب پالت رنگی مناسب

پالت رنگ‌هایی که باید در طرح فست فود استفاده شود از تناژهای قوی تشکیل شده است، زیرا اشتهای افراد را برای سرو غذا تحریک می‌کند و به محیط انرژی می‌بخشد. قرمز، زرد، آبی، نارنجی، مشکی و سبز لیمویی از جمله گزینه‌هایی هستند که فقط با نگاه کردن به لوگو یا ورود به فروشگاه توجه افراد را به خود جلب می‌کنند.

دیزاین فست فود

6.    دکوراسیون دیوار فست فود

تزئیناتی که برای دکوراسیون دیوار فست‌فود درنظر می‌گیرید، باید متناسب با سبک کلی رستوران شما باشد. نکته مهم در دکوراسیون دیوار فست‌فود، رعایت حد اعتدال است. از تصاویر، عکس‌ها یا وسایل مرتبط با مفهومی که برای رستوران خود انتخاب کرده‌اید، استفاده کنید تا ظاهر واقعی‌تری داشته باشید و درک سبک را برای مشتری آسان‌تر نمایید.

مراحل دیزاین فست فود به ترتیب زیر است:

  • انتخاب سبک
  • خرید اثاثیه
  • نورپردازی
  • بهینه‌سازی فضا برای کودکان
  • انتخاب رنگ
  • دکوراسیون دیوار

مشاوره رایگان تلفنی

نکات مهم در طراحی دکوراسیون فست فود

مهم‌ترین نکاتی که می‌تواند سبب تمایز دکوراسیون فست فود شما از سایر رقبایتان شود، شامل موارد زیر است:

1.    پخش موسیقی

موسیقی عنصری است که به ایجاد فضایی دلنشین کمک کرده و افراد در طول اقامت خود در رستوران از آن لذت می‌برند. اگرچه موسیقی‌های شاد فضا را در رستوران‌های فست‌فود زنده می‌کنند، اما بهتر است موسیقی‌هایی را پخش کنید که با سبک رستوران مرتبط است.

این مطلب را هم حتما بخوانید: تمامی مراحل برای راه اندازی قانونی فست فود

2.    دمای مناسب محیط

هنگام صحبت در مورد محیط یک رستوران، دما نیز بخش مهمی است. دمای رستوران نباید خیلی سرد یا خیلی گرم باشد. یک فضای بسیار سرد می‌تواند مشتریان را ناراحت کند و غذای آن‌ها را سرد نماید. از طرف دیگر، رستورانی که خیلی گرم است باعث می‌شود آن‌ها به دنبال راهی برای ترک سریع‌تر رستوران شما باشند و در نتیجه غذای خود را با عجله میل نمایند.

طراحی دکوراسیون فست فود

3.    سفارشی‌سازی وسایل پذیرایی

اگر جادستمال‌ها، کیسه‌های سس، لیوان‌ها و دستمال‌های شما با مفهوم فست‌فود شخصی‌سازی شده باشند، کارکرد مثبتی در جذب مشتری دارند و حتی بخشی از دکوراسیون شما خواهند بود.

4.    منو

منو یکی از مواردی است که در رستوران‌های فست‌فود اولین برداشت را به مشتری ارائه می‌دهد. منوی شما، نباید طرحی متفاوت با سبک طراحی فست فود داشته باشد و محتوای آن جلوه‌گر نوع غذایی باشد که در رستوران خود صرف می‌کنید. در صوزت امکان، بهتر است در طراحی منوی فست‌فود خود، از المان‌های گرافیکی غذاها به طور موثر استفاده نمایید تا منوی جذاب‌تری داشته باشید.
توصیه می‌شود فضای آشپزخانه فست فود در معرض دید مصرف کنندگان باشد. به این ترتیب آن‌ها می‌توانند مراحل طبخ و تهیه غذا را مشاهده کرده و از طبیعی بودن و پخته بودن غذا مطمئن شوند. از این رو خرید انواع تجهیزات با کیفیت در ابعاد مناسب مانند خرید اجاق گاز صنعتی ، سینک، هود و … توصیه می‌گردد.

6.    منطقه تحویل

محل تحویل باید نزدیک به آشپزخانه باشد تا رسیدگی به سفارشات را تسهیل کند. نزدیکی منطقه تحویل به آشپزخانه، امکان تحویل سفارشات به محض اتمام پخت را فراهم می‌نماید. بنابراین غذا با بالاترین کیفیت ممکن، به دست مشتری می‌رسد. پس در هنگام طراحی داخلی فست فود، منطقه تحویل غذا را در نزدیکترین قسمت به آشپزخانه درنظر بگیرید.

منو، محوطه آشپزخانه و قسمت تحویل غذا سه فضای مهم برای استفاده از پتانسیل دکوراسیون شما هستند.

دیزاین داخلی فست فود

جمع‌بندی

دیزاین داخلی فست فود، یکی از ویژگی‌هایی است که به شما امکان می‌دهد با توجه به رقابت‌های موجود در حوزه فعالیت‌تان، تفاوت و تمایزی ملموس با سایر رقبایتان ایجاد کنید. همچنین باعث می‌شود که مردم علاوه بر کیفیت خوب خوراکتان، شما را به خاطر فضای ایده‌آلی که دارید، انتخاب نمایند. توجه به استانداردها و سبک‌های به‌روز طراحی، می‌تواند فضایی ایده‌آل برای گذران اوقات فراغت از رستوران شما بسازد.

دکور فست فود با کمترین هزینه در بیک صنعت

مجموعه بیک صنعت با بیش از 10 سال سابقه در زمینه راه‌اندازی و تجهیز رستوران‌، فست‌فود، قنادی، نانوایی و … آماده ارائه خدمات طراحی فست فود به شما عزیزان در سراسر کشور است. در بیک صنعت، همواره در راستای دو اصل تلاش می‌شود:

  • طراحی و ساخت تجهیزات جدید
  • بهینه‌سازی و بهبود تولیدات فعلی شرکت

شما سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان محترم، برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در زمینه طراحی و اجرای دکور فست فود با کمترین هزینه، می‌توانید با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل فرمائید.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *