سرمایه لازم برای راه اندازی فست فود
مقاله ها

چقدر سرمایه برای راه اندازی فست فود در سال ۱۴۰۱ لازم است؟

برای راه اندازی فست فود چقدر سرمایه لازم است؟

همه‌ی ما می‌دانیم که صنعت غذایی، پرسودترین صنعت برای سرمایه‌گذاری است و کسب‌وکارهای مربوط به این صنعت، همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران بوده‌اند. راه اندازی کسب‌وکار‌هایی مانند فست فود، رستوران، کافه نان، کافه قنادی و … از جمله فعالیت‌هایی است که افراد زیادی به آن علاقه دارند. اما در این راه، یکی از اصلی‌ترین چالش‌های موجود بر سر راه افراد، تأمین سرمایه اولیۀ و اطلاع از هزینه تقریبی راه اندازی فست فود، رستوران، کافه نان و … است. سرمایه‌گذاران و افرادی که قصد راه اندازی فست فود دارند، ترجیح می‌دهند قبل از ورود به این بازار، از سرمایه لازم برای راه اندای فست فود، مطلع شوند، تا بتوانند بیزینس پلن مناسبی برای فست فود خود تدوین کنند. باید توجه داشته باشید، با اینکه سرعت بازگشت سرمایه و سودآوری کسب‌وکارهای مرتبط با صنایع غذایی بسیار بالا است؛ اما برنامه‌ریزی ناقص، عدم تدوین بیزینس پلن و عدم برآورد هزینه‌های راه اندازی، کسب‌وکار شما را حتماً با ورشکستگی و از دست‌دادن سرمایه روبه‌رو می‌کند. ما در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که برای راه اندازی فست فود چقدر سرمایه لازم است و راه اندازی فست فود چقدر هزینه دارد؟

هزینه راه اندازی فست فود به چند بخش تقسیم می‌شود؟

برای راه اندازی یک فست فود موفق، باید برآورد دقیقی از هزینه‌ها داشت. این برآورد، زمانی دقیق است که اطلاعات کاملی از تمام هزینه‌ها در دست باشد. درنتیجه برای از قلم‌نیفتادن هزینه‌ها، باید آن‌ها را دسته‌بندی کرد تا اولویت‌ها هم مشخص شود. هزینه‌‌های راه اندازی فست فود شامل بخش‌های زیر است:

·      هزینه اجاره یا خرید ملک

بیشترین هزینه راه اندازی فست فود، مربوط به اجاره ، رهن و یا خرید ملک است. معیارهای زیادی وجود دارند که بر هزینه ملک تأثیرگذار هستند. منطقه شهری، تراکم جمعیت، دسترسی به خیابان اصلی، قرار گرفتن در کنار خیابان اصلی یا داخل خیابان‌های فرعی، امکاناتی نظیر آب، برق، گاز، خط تلفن و … از مواردی هستند که بر روی قیمت ملک و درنتیجه هزینه‌های شما تأثیر مستقیم دارند. برای راه اندازی فست فود، باید بدانید که فست فود شما، چه نوع و اندازه‌ای دارد؟ این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا بتوانید در هزینه اجاره یا خرید ملک، صرفه‌جویی کنید.

راه اندازی فست فود با سرمایه کم

·      هزینه خرید تجهیزات

دومین هزینه بزرگ برای راه اندازی فست فود، هزینه خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی مورد نیاز برای راه اندازی فست فود است. ما در مقاله‌ای جداگانه، به طور کامل به تجھیزات لازم برای راه اندازی فست فود، پرداخته‌ایم. به طور کلی تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فست فود، به 5 بخش تقسیم می‌شوند. که این 5 دسته عبارت‌اند از:

  • تجهیزات آماده سازی
  • تجهیزات پخت
  • تجهیزات نگهداری و انبار
  • تجهیزات توزیع و سرو
  • تجهیزات شست‌وشو

اگر به دنبال راه اندازی فست فود با سرمایه کم هستید، باید بدانید که امکان کاهش هزینه‌ها در این بخش وجود دارد که در ادامه مقاله به آن خواهیم پرداخت. اگر هم قصد دارید بعد از این درباره هزینه راه اندازی رستوران بدانید، حتما مقاله نکات مهم در راه اندازی رستوران را بدانید! را بخوانید.

·      هزینه استخدام پرسنل متخصص

استخدام پرسنل متخصص، یکی از اصلی‌ترین هزینه‌ها در میان لیست هزینه تقریبی راه اندازی فست فود است. پرسنل متخصص به نسبت نیمه‌متخصص و کارآموز، دستمزد بالاتری دارند که باعث افزایش هزینه‌ها می‌شود. پیدا کردن نیرویی که تخصص بالایی داشته باشد نیز کار آسانی نیست. در این راه به شما پیشنهاد می‌کنیم که با افراد و مجموعه‌های با تجربه، مشورت کرده و از تجربه آن‌ها بهره‌مند شوید. مجموعه بیک آکادمی با ارایه خدمات آموزشی با بالاترین سطح کیفی به علاقمندان یادگیری در رشته‌های نانوایی ،قنادی ،شکلات ،بستنی ایتالیایی و آشپزی، آماده تربیت نیروهای کارآمد و متخصص است.

·      هزینه دکوراسیون

هزینه دکوراسیون، یکی از هزینه‌هایی است که بسته به نوع فست فودی که قصد راه اندازی آن را دارید، متغیر است. اگر فست فود شما کوچک باشد، هزینه دکوراسیون شما نیز کاهش پیدا خواهد کرد. البته اگر فست فود شما فضایی برای نشستن و غذاخوردن نداشته و به عبارتی بیرون‌بر باشد، نیزی به صرف هزینه در این زمینه ندارید.

·      هزینه تهیه مواد اولیه

هزینه تهیه مواد اولیه یکی از عمده‌ترین هزینه‌‌هایی است که یک فست فود متوجه آن است. به شما پیشنهاد می‌کنیم که به هیچ‌عنوان برای کاهش در هزینه تهیه مواد اولیه، از مواد غذایی بی‌کیفیت استفاده نکنید. استفاده از مواد اولیۀ بی‌کیفیت، باعث می‌شود تا غذایی که به مشتری تحویل می‌دهید، کیفیت مناسبی نداشته باشد و درنتیجه مشتریان شما دیگر برای تهیه غذا به شما مراجعه نمی‌کنند.

·      هزینه بسته‌بندی

بسته بندی غذای آماده شده نیز خود هزینه‌ای جداگانه دارد. بهتر است برای تبلیغ بیشتر و بهبود برندینگ فست فود خود از بسته بندی خلاقانه و منحصر‌به‌فرد استفاده کنید تا شما را از بقیه متمایز سازد.

·      هزینه تبلیغات و موارد مربوط به برندینگ

تابلوی سردر، چاپ تراکت، تهیه روپوش یکدست برای پرسنل و مواردی از این قبیل، در بخش هزینه تبلیغات و موارد مربوط به برندینگ قرار می‌گیرند. این هزینه‌ها نسبتاً از اولویت پایین‌تری برخوردار هستند اما توجه به آن‌ها می‌تواند به افزایش فروش شما کمک شایانی نماید.

·      هزینه‌های جاری

هزینۀ آب، برق، گاز، تلفن و … از جمله‌ هزینه‌هایی هستند که در اولویت بالا قرار داشته و پرداخت به‌موقع آن‌ها باید جزء ضروری‌ترین کارها قرار بگیرد. چراکه درصورت عدم پرداخت هزینه‌های مربوط به این موارد، امکان قطع‌شدن آن‌ها وجود دارد.

 

·      هزینه اقلام مصرفی

موارد کوچکی مانند خرید لامپ و مهتابی برای تأمین روشنایی، تعمیر تجهیزات و … از جمله موارد کوچکی هستند که می‌توانند تغییرات بزرگی در هزینه تقریبی راه اندازی فست فود ایجاد کنند.

مشاوره تلفنی

 

روش‌های راه اندازی فست فود با سرمایه کم

همانطور که گفتیم، سرمایه لازم برای راه اندازی فست فود، بسته به نوع و اندازه فست فودی که قصد راه اندازی آن را دارید، متفاوت است. کمبود سرمایه در این مسیر، به دو روش قابل جبران است:

·      افزایش سرمایه اولیه به وسیله وام گرفتن

وام راه اندازی رستوران، یکی از راه‌های افزایش سرمایه اولیه و جبران کمبود‌ها است. در مقاله‌ای تحت این عنوان، به روش‌های دریافت وام پرداخته‌ایم که می‌توانید آن را مطالعه نمایید.

·      کاهش هزینه‌ها

اگر سرمایه لازم برای راه اندازی فست فود را ندارید و با کمبود سرمایه مواجه هستید؛ علاوه بر دریافت وام می‌توانید با انجام برخی کارها، در هزینه‌های خود صرفه‌جویی نمایید.

به طور کلی روش‌هایی که می‌توان با انجام آن‌ها، هزینه راه اندازی فست فود را کاهش داد، عبارت‌اند از:

  1. می‌توان در ابتدا از فراهم کردن دکوراسیون بسیار خاص خودداری نمود تا در هزینه‌های دکوراسیون صرفه‌جویی شود.
  2. هزینه خرید ملک برای راه اندازی فست فود بسیار بالا است. می‌توان در ابتدا با اجاره کردن یک ملک کار را شروع کرد.
  3. برای کاهش هزینه‌های مربوط به ملک، می‌توانید در ابتدا از یک ملک کوچک شروع کنید و بعداً با رونق گرفتن فست فود خود، محل آن را جابه‌جا کنید.
  4. برای آن دسته از افراد که سرمایه لازم برای راه اندازی فست فود را ندارد، هزینه خرید تجهیزات دست اول و نو، ممکن نیست. در این شرایط می‌توانید از تجهیزات دست دوم اما سالم استفاده کنید. هزینه خرید تجهیزات دست‌دوم به مراتب کمتر از نو و دسته‌اول است.
  5. در ابتدا نیاز نیست که حتماً از بسته‌بندی بسیار شیک و گران‌ استفاده نمایید.
  6. سعی کنید مشتریان شما، به علت بالا بودن کیفیت غذای فست فود، به شما مراجعه کنند؛ اینگونه در هزینه بازاریابی و برندینگ خود صرفه‌جویی کرده و مشتریان به صورت دهان به دهان فست فود شما را تبلیغ می کنند.
  7. هزینه‌های جاری مانند قبوض آب، برق، گاز و … را در اسرع وقت پرداخت کنید تا جریمه‌ای شامل حال شما نشود.
  8. از اقلام مصرفی باکیفیت استفاده کنید! خرید اقلام مصرفی ارزان ولی درجه 2، موجب افزایش هزینه‌ها می‌شوند. شما با یک بار خرید، می‌توانید مدت قابل توجهی از یک وسیله استفاده نمایید.
  • مشاوره برای کاهش هزینه ها

  1. بهترین کار برای کاهش هزینه در تمام بخش‌ها، راهنمایی و مشاوره گرفتن از افراد و مجموعه‌های متخصص و باتجربه است. مجموعه‌های بسیاری در زمینه راه اندازی وجود دارند که می‌توانند شما را در این امر یاری کنند. این مجموعه‌ها با تجاربی که دارند، می‌توانند بهترین تجهیزات، پرسنل متخصص، ملک مناسب و … را با بهترین قیمت در اختیار شما قرار دهند. این کار بهترین راه برای راه اندازی فست فود با سرمایه کم است.

شما برای اینکه فروش بیشتری داشته باشید، نیاز دارید که تبلیغات کنید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله 25 نکته برای اینکه چگونه رستوران خود را تبلیغ کنیم را برای دریافت اطلاعات حتما مطالعه کنید.

راه اندازی فست فود چقدر هزینه داردسخن پایانی

همانطور که اشاره نمودیم، هزینه‌ها و سرمایه لازم برای راه اندازی فست فود، کم نیست. اما با اطلاع از هزینه‌ها و استفاده از تجارب افراد متخصص، می‌توان کاهش قابل‌توجهی در هزینه‌ها اعمال کرد. در این مقاله به این موضوع پرداختیم که برای راه اندازی فست فود چقدر سرمایه لازم است؟ راه اندازی فست فود چقدر هزینه دارد و بهترین راه کاهش این هزینه‌ها چیست؟

بیک صنعت، 3 دهه تجربه در زمینه راه اندازی فست فود

مجموعه بیک صنعت تیمی متشکل از افراد با تجربه و متخصص در زمینه راه اندازی فست فود، کافه نان، رستوران، کافه قنادی، فرش مارکت و … بوده که توانسته نام خود را به‌خوبی در این زمینه مطرح کند. این مجموعه با 3 دهه تجربه‌ گرانبها در زمینه راه اندازی کسب‌وکار‌های مربوط به صنایع غذایی، آماده خدمت رسانی به تمام عزیزان در این زمینه است. سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان محترم برای کسب مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه راه اندازی فست فود و دیگر کسب‌وکارهای مربوط به صنایع غذایی، با کارشناسان ما در مجموعه بیک صنعت، تماس حاصل نمایند.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *