راه اندازی فست فود در حاشیه شهر
رستوران, مقاله ها

نکاتی درباره راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی

امروزه حاشیه شهر و مناطق روستایی، به مکان‌هایی توریستی و پر‌رفت‌و‌آمد، برای گذران تعطیلات آخر هفته تبدیل شده‌اند. ضمن اینکه بسیاری از این مناطق روستایی و حومه شهرها، محل توقف بسیاری از وسایل نقلیه نظیر اتوبوس‌های مسافربری یا کامیون‌های باربری است. بنابراین از بین این افراد، هستند کسانی که به جای خوردن غذای سنتی و ایرانی، مایل به خوردن فست فود باشند. علی‌الخصوص که غذای فست فود سریع‌تر آماده می‌شود و از بابت حرکت و جا ماندن از اتوبوس استرس و نگرانی نخواهند داشت. بنابراین اگر قصد راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی دارید، باید اطلاعات کافی در این زمینه را بدست آورید، تا کسب‌و‌کاری سودده و پر‌رونق داشته باشید. اگر مایل هستید تا مطالب بیشتری را راجع به نکات راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی به دست آورید، با بیک صنعت، همراه باشید.

راه اندازی فست فود در روستا

فهرست محتوا

  • نکاتی درباره راه اندازی فست فود در حومه شهر
  • تعیین محل کسب
  • رصد رقبای تجاری
  • برنامه‌ریزی برای کسب‌و‌کار
  • انتخاب نام مناسب
  • تبلیغات
  • هزینه‌های راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی چقدر است؟
  • هزینه‌های آشکار راه اندازی فست فود
  • هزینه‌های پنهان راه اندازی فست فود
  • بازار هدف فست فود در مناطق روستایی کیست؟
  • سود سالیانه یک رستوران فست فود چقدر است؟
  • جمع‌بندی
  • راه اندازی فست فود در حومه شهر با بیک صنعت

نکاتی درباره راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی

اگر به تازگی از حومه شهر یا روستاهای اطراف محل زندگی خود عبور کرده باشید، رستوران‌ها، سفره‌خانه‌ها و مغازه‌های فست ‌فود زنجیره‌ای زیادی را دیده‌اید که برخی از آن‌ها، به تازگی شروع به کار کرده‌اند. البته ما نگرانی‌های شما را از بابت جذب مشتری و شروع اولیه درک می‌کنیم. اما فراموش نکنید که مناطق روستایی و حاشیه شهر، به دلیل کمبود امکانات رفاهی و محرومیت از برخی نیازهای اولیه، پتانسیل زیادی برای رشد و پاگیرشدن بسیاری از مشاغل همچون راه اندازی فست فود دارند. همچنین برای راه اندازی فست فود نیاز به کسب مجوزهایی از سازمان های مختلف دارید، برای آشنایی با شرایط مغازه فست فود و نحوه اخذ مجوز لازم های لازم این مقاله را در وب‌سایت بیک صنعت مطالعه بفرمائید.

مهم‌ترین مواردی که بایستی برای راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی درنظر بگیرید:

  • تعیین محل کسب
  • رصد رقبای تجاری
  • برنامه‌ریزی برای کسب‌وکار
  • انتخاب نام مناسب
  • تبلیغات

در ادامه، به بررسی هر یک از این موارد می‌پردازیم:

1.     تعیین محل کسب

زمانی که تصمیم به راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی می‌گیرید، اولین گام جستجو برای خرید یا اجاره محل کسب‌و‌کارتان است. بنابراین باید با مراجعه به یک بنگاه معاملات املاک، در جستجوی مغازه‌ای با دید خوب و متراژ مناسب باشید. دقت کنید که تا جای ممکن، ملکی جدیدتر و بهداشتی‌تر انتخاب نمایید. چرا که مغازه فست‌فود ارتباط مستقیم با تغذیه و بهداشت مشتریان شما دارد.

این مطلب را هم حتما بخوانید: نکات مهم در طراحی دکوراسیون فست فود

نکته دیگری که هنگام اجاره یا خرید مغازه باید به آن توجه کنید، متراژ و دهانه مغازه است. اصراری بر بزرگ بودن مغازه نیست. اما روند انجام کارها در فضاهای بزرگ و دلباز، سریع‌تر است.همچنین وجود فضای مناسب برای قرار دادن تجهیزات ضروری آشپزخانه مانند هود، دستگاه گریل، سینک و اجاق گاز صنعتی  اهمیت دارد. از آنجایی که قیمت اجاره و خرید ملک در مناطق حومه شهر ارزان‌تر است، شما می‌توانید مغازه‌ای را با متراژ مناسب و دکور داخلی تمیز، برای خرید یا اجاره پیدا کنید.

راه اندازی رستوران در حاشیه شهر

2.    رصد رقبای تجاری

اگرچه در مناطق اطراف شهر و روستاها، کسب‌و‌کارهایی همچون فست‌فود و رستوران اشباع نشده است، اما شما باید رقبای خود را تا شعاع چندین کیلومتر آن‌طرف‌تر هم بررسی کنید و نیاز منطقه را بسنجید. برای مثال اگر یکی دو کیلومتر آن‌طرف‌تر یک مغازه پیتزافروشی وجود دارد، بهتر است شما انواع دیگری از فست‌فود را بفروشید. یا در صورتی که مایل به طبخ و فروش پیتزا هستید، کیفیتی بالاتر از رقیب خود را ارائه دهید تا بتوانید مشتریان وفاداری را برای خود ایجاد کنید. اگر در منطقه‌ای که شروع به کار می‌کنید، مغازه‌های اغذیه‌فروشی زیادی وجود دارد، کار شما برای جذب و نگهداری مشتری کمی سخت می‌شود. در عوض، مشتریان بیشتری وارد این ناحیه می‌شوند که با جلب رضایت آن‌ها، می‌توانید پایگاهی از مشتریان وفادار برای خود بسازید. رصد رقبای تجاری در مناطق شلوغ‌تر، از درجه اهمیت بالاتری برخوردار است. از شروع‌کردن نترسید؛ اما بدون آمادگی کامل هم، بهتر است شروع نکنید! همچنین برای کسب اطلاع از حاشیه سود مرغ سوخاری و دیگر غذاهای قابل ارائه، مقاله تحلیل درآمد فست فود را مطالعه بفرمائید.

پس از تعیین محل کسب برای راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی، رصد رقبای تجاری، مهم‌ترین مورد است.

3.    برنامه‌ریزی برای کسب‌و‌کار

داشتن برنامه‌ریزی، به شما کمک می‌کند تا گام‌های بعدی را آگاهانه‌تر بردارید و مسیر موفقیت برای شما، مثل روز روشن باشد. داشتن یک برنامه‌ریزی دقیق و حساب‌شده، برای هر کارآفرین امری ضروری است. انجام این کار به شما کمک می‌کند تا اصلی‌ترین موانع و مشکلات کسب‌و‌کار خود را ترسیم کنید و تمهیداتی را برای مقابله با آن بیندیشید. همچنین، یکسری موانع ناشناخته وجود دارد که به کمک برنامه‌ریزی و مشورت با افراد متخصص، می‌توانید آن‌ها را کشف کنید. چند نمونه از این موارد مهم که باید در نظر گرفته شود عبارتند از:

  • هزینه‌های راه‌اندازی فست فود و چقدر است؟
  • بازار هدف شما کیست؟
  • از چه راه‌هایی می‌توانید مشتریان خود را جذی کنید؟
  • نام کسب‌و‌کار خود را چه می‌گذارید؟

راه اندازی رستوران در روستا

4.    انتخاب نام مناسب

تفاوتی ندارد در یک میدان شلوغ کسب‌و‌کار خود را شروع می‌کنید یا در حاشیه یک شهر؛ به هر حال باید نامی ماندگار در ذهن مخاطب برای فروشگاه خود انتخاب نمایید. نامی که حتی تا مدت‌ها بعد در ذهن او بماند و از خاطرش نرود. برای انتخاب نام، عجله نکنید. مکان کسب‌و‌کار شما ممکن است تغییر کند؛ اما نام تجاری شما نه. بنابراین اگر روزی مجبور به تغییر مکان مغازه خود شدید، مشتریان شما می‌توانند از روی نام و نشانتان، فروشگاه شما را مجددا بیابند.

این مطلب را از دست ندهید: تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود کدام است؟

5.    تبلیغات

تبلیغات راهی موثر برای معرفی یک کسب‌و‌کار نوپا به تمامی کسانی است که شناخت کافی از برند شما ندارند. اما با دیدن تبلیغات شما، در موردتان کنجکاو می‌شوند و شاید بخواهند غذای شما را برای اولین بار، امتحان کنند. فراموش نکنید که هر چقدر رقبای شما بیشتر و قوی‌تر باشند، به همان اندازه تبلیغات شما نیز باید گسترده‌تر باشد تا شانس دیده شدن توسط افراد بیشتری را داشته باشید. با توسعه کسب‌وکارتان، نیاز به برگزاری کمپین‌های تبلیغاتی دارید که شامل تبلیغات میدانی نظیر بیلبورد، درج آگهی و پخش تراکت می‌شود.

تبلیغات برای راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی باید در زمان و مکان درست و متناسب با نوع کسب‌وکار شما انجام شود تا بیشترین نرخ بهره‌وری را داشته باشد.

راه اندازی فست فود در روستا

هزینه‌های راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی چقدر است؟

راه اندازی فست فود و یا هر تجارت دیگری، با یکسری از هزینه‌های اولیه همراه است که اگر قادر به مدیریت آن‌ها نباشید، محکوم به خسارت هستید! کنترل هزینه‌ها و تخصیص بودجه، یکی از کارهایی است که باید برای آن برنامه‌ریزی کنید. در این قسمت، راجع به هزینه‌های آشکار و نهان راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی می‌پردازیم.

مشاوره رایگان تلفنی

هزینه‌های آشکار راه اندازی فست فود

خرید دستگاه‌ها و تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، خرید مواد اولیه، نیروی کار، بیمه و بازاریابی، جزو مهم‌ترین هزینه‌های راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی می‌باشد. اگر مغازه شما استیجاری است به این هزینه‌ها، مبلغ اجاره مغازه را نیز اضافه کنید. ماهیانه مبالغی را نیز باید برای پرداخت قبوض آب، برق و گاز کنار بگذارید. همچنین اگر در ابتدای کار بخواهید که تغییراتی در دکوراسیون مغازه ایجاد کنید و فضا را به فراخور فعالیت‌تان بهینه‌سازی کنید، شاید نیاز به اخذ یک وام نیز داشته باشید.

هزینه راه اندازی رستوران در روستا

هزینه‌های پنهان راه اندازی فست فود

در کنار هزینه‌های آشکاری که برای راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی ذکر نمودیم، هزینه‌های پنهانی نیز وجود دارد که ممکن است در میانه راه با آن‌ها برخورد نمایید. این هزینه‌ها شامل موارد زیر است:

  • خرابی دستگاه‌ها و تجهیزات
  • هزینه‌های تعمیر و نگهداری مغازه
  • مبالغ مربوط به توسعه و تبلیغات کار

بازار هدف فست فود در مناطق روستایی کیست؟

بازار هدف فست‌فود در مناطق روستایی، افراد پرمشغله‌ای هستند که زمان یا انرژی لازم برای پختن غذا را ندارند. جوانان و افرادی که دستمزد پایینی دریافت می‌کنند نیز به دلیل هزینه نسبتا پایین فست فود، مشتریان هدف هستند.

سود سالیانه یک رستوران فست فود چقدر است؟

فست‌فود به یکی از پولسازترین تجارت‌ها در سراسر دنیا شناخته می‌شود. البته این موضوع به تعداد مشتریان شما در روز نیز بستگی دارد. یک رستوران فست‌فود می‌تواند بین 5 تا 8 میلیون تومان در مناطق روستایی و کم رفت‌وآمد، سود خالص بسازد.

درامد رستوران در حاشیه شهر

جمع‌بندی

برای راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی، تمام جوانب کار را به طور کامل بررسی نمایید و سپس وارد این حرفه شوید. اگر به دنبال راهی برای شاد کردن مردم و کارآفرینی هستید، این تجارت می‌تواند برای شما درآمدزا باشد.

راه اندازی فست فود در حومه شهر با بیک صنعت

اگر تصمیم به راه اندازی فست فود در حاشیه شهر و مناطق روستایی گرفته‌اید ولی تجربه کافی برای انجام این کار را ندارید، پیشنهاد می‌کنیم از مشاوره کارشناسان ما در مجموعه بیک صنعت استفاده بهره‌مند شوید. مجموعه بیک صنعت به پشتوانه سال‌ها تجربه در زمینه فروش تجهیزات فست فود و راه اندازی مشاغل رستورانی، بهترین مجموعه برای همراهی شما در این مسیر است. برای کسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن‌های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *